Over ons

Radera is gevestigd als kledingmerk met automotive thema, maar we zijn veel meer dan dat. Kleding en accessoires bieden ons platform om de automotive community te versterken en te vergroten. Een gedeelde passie zorgt bovendien pas voor cohesie wanneer je die passie ook daadwerkelijk deelt.

We dragen ons steentje hierin niet alleen bij middels onze waren. We organiseren en doen ook mee aan events waar wij onze passie delen.

De missie

Door o.a. een door media geschetst beeld en een steeds meer praktisch georiënteerde maatschappij zien we door generaties heen de interesse voor recreatief autorijden verdwijnen.

Auto’s worden steeds meer gezien als noodzakelijk goed om van A naar B te komen, hooguit als statussymbool. ‘Sunday drives’ zien we enkel nog terug bij een relatief niche groep automobilisten. Dat vinden we jammer. 

Onze missie is daarom ook om een zo breed mogelijke doelgroep weer in te laten zien hoe rustgevend en toch opwindend, avontuurlijk en divers recreatief rijden kan zijn.

Join our club.

Onze missie uitdragen doen we middels een ijzersterke community. Volg onze socials en sluit aan bij onze car culture club!

connect with us